Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 129| Zondag 24 maart 2024

Het is zondag 24 maart, de lente is al een paar dagen oud, en presentator JAN RAMAKERS gaat gewoon door met waarmee hij vorige week is begonnen: jullie een afwisselend en vooral muzikaal programma aanbieden onder de noemer "Wo höbbe veer 't euver". Overtuig jezelf:

Paulina Live!: muziek en zang in veel variaties

Een bijzonder concert op zaterdag 13 april 2024 in zaal De Annendaal in Maria Hoop. De gezamenlijke fanfares St. Paulus uit Maria Hoop en Wilhelmina uit Vlodrop - voor deze gelegenheid Paulina geheten - brengen herkenbare melodieën ten gehore o.l.v. Bart Klerken. Zanggroep Alegría uit Koningsbosch en Männergesangverein Cäcilia uit Waldfeucht staan garant voor verrassende liederen in allerlei talen. Kim Wilms - onder andere bekend van het Top2000-concert van de fanfare van Pey - treedt op als soliste, live begeleid door de fanfares. OR6 laat alvast een voorproefje zien.

Maestro 2024

De finale van Maestro vindt plaats op zaterdag 13 april, om 19.30 uur in Sporthal de Koeweide in Montfort. Vorige week boden we een inkijkje in de repetities van enkele kandidaten, en hoorden we dat kandidate Loes Vestjens zich heeft teruggetrokken. Deze week kijken we mee met de repetities van de andere twee kandidaten.

Aansluitend heeft Jan een gesprek met TIM VAN HAPEREN en RUUD MAESSEN, beide van het organisatiecomité. Hoe staat het ervoor, wat zijn de laatste ontwikkelingen?

Downsyndroom Limburg on tour

De zaal van Biej de Vogel was op 15 maart weer afgeladen vol voor de 11e editie van SAMS FEESTJE. Een feestje voor alle mensen met een beperking, dus niet alleen met Syndroom van Down, maar ook voor familie, vrienden en bekenden. Onder het motto "Same is sjoonder" werd het weer een muzikale happening. Zoals altijd was Har Reulen erbij met een camera.

Kinderraden naar het gouvernement

De kinderen van de KINDERWIJKRADEN van Posterholt, Herkenbosch en Sint Odiliënberg brachten vorige week een bezoek aan de Provincie Limburg. Natuurlijk ging het over hun werk, en hoe ze dat nog beter kunnen doen. Ze hadden uiteraard een ontmoeting met gouverneur Emiel Roemer. OR6 was erbij voor een reportage.

Vaste items

Uiteraard ontbreken ook de rubriek EFFE D'R OET en het METEO ROERSTREEK WEER niet tijdens deze uitzending.

't Koakpuntj

Na afloop zien jullie nog een aflevering van 't Koakpuntj, vandaag met een bijzonder recept voor een lekkere wortelsoep. Smakelijk!

Kijken kan live op zondag tussen 11.00 en 12.00 uur of om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag t/m woensdag kun je kijken om 09.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Dit via Ziggokanaal 41 (Midden-Limburg) of KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Deel Roerstreek). Maar (terug)kijken kan ook via dit FB-kanaal en via onze website or6.nl.

Reageren kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Win een boekenbon met anekdote over botbreuk in je...
Al jaren geen toezicht op jeugdzorg Mondriaan