Lokale omroep voor de Roerstreek

A D V E R T E R E N


Er zijn natuurlijk veel mogelijkheden om gezien te worden. Adverteren via omroep OR6 Roerstreek is er daar één van. Maar, wel één van de meer aantrekkelijke manieren.

Omroep OR6 komt voort uit de oudste lokale omroep van Nederland (RTV Melick). Een omroep die diepgeworteld is in de kernen van de gemeente Roerdalen en ver daarbuiten. En die gewaardeerd wordt om haar informatieve en gevarieerde uitzendingen.

De omroep richt zich (vooralsnog) uitsluitend op het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige tv-uitzendingen en het exploiteren van de kabelkrant. Er is een weekend en midweek programmering.

Onze programma’s zijn te zien via kanaal 41 van ZIGGO en kanaal 1507 van KPN/XSALL (gemeente Roerdalen). Daarnaast is ons programma live te volgen via ons Facebookpagina en terug te bekijken via Facebook en onze website. In totaal kunnen zo’n 231.000 inwoners onze programma’s bekijken (excl. Facebook en internet stream).

Bent u geïnteresseerd om te adverteren bij OR6? Download hieronder het document waarin onze mogelijkheden voor adverteren staan beschreven. U kunt ook onderstaand formulier invullen, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Download folder : Informatie folder adverteren bij OR6

Omroep Roerstreek ( OR6 )

Door middel van onderstaand formulier kunt u contact met ons opnemen.

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Invalid Input
Invalid Input
 

OMROEP ROERSTREEK (OR6)
Smeelenbergweg 2
6074 DR MELICK
Nederland

redactie@or6.nl

Copyright © 2023 Omroep Roerstreek.
Alle rechten voorbehouden.