Lokale omroep voor de Roerstreek

WHVTE 137 | Zondag 26 mei

Een korte aflevering ditmaal. Gepresenteerd door Jan Ramakers. Met ditmaal:

TERUGBLIK 18e INT. KERAMIEKMARKT SWALMEN.

Tijdens de Pinksterdagen werd voor de 18e maal de internationale keramiekmarkt gehouden in Swalmen. Ondanks het kwakkelende weer werd het met ruim 7500 bezoekers een geslaagde markt. Wij kijken even terug.

EFFE VOORSTELLEN: ROLF JOOSTEN

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen. De raadsleden wissel bij Demokraten Roerdalen. Jo van Kruchten stapte op. Zijn plek wordt nu ingevuld door Rolf Joosten. Rolf stelt zichzelf even voor vandaag.

CLIP VD WAEK: TON ENGELS 

Op 30 mei is Ton Engels samen met Eric Coenen te gast in de Beuk in Posterholt tijdens t Altied Sjerp concert.Ton werkt aan een nieuw album met Limburgse teksten op bekende covers. Voor het eerst dus geen eigen muziek maar wel eigen bijzondere teksten. We hebben vandaag een voorproefje met het nummer 'Roos en de Boomers'. Je kent t van Elvis Presley, maar na zondag ook in de versie van Ton Engels en Bart Storcken.

HOBBY IN BEELD

Ditmaal de bijzondere hobby van Piet Geuskens. Je kent hem natuurlijk van t door hem geschreven nummer 'Wied es de Windj'. Maar wist je ook dat hij op ambachtelijke wijze boeken inbindt? Piet laat zien hoe dat in zijn werk gaat.

EFFE DR OET en WEER

Natuurlijk ontbreken ook de activiteiten en het weerbericht niet tijdens deze uitzending.En na afloop kun je kijken naar 't KAOKPUNTJ met de komende weken enkele smakelijke aspergegerechten.

KIJKEN

Zondag 26 mei | 11 - 15 - 18 en 21 uMa t/m wo | 09 - 15 - 18 dn 21 uKijk via Ziggo kanaal 41 of KPN 1507. Of kijk via deze Fb pagina of onze website.(or6.nl).

Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat moet je doen als iemand aan zelfmoord denkt? ‘...
Bedreigingen Waterschap vooral uit agrarische hoek