Lokale omroep voor de Roerstreek

WHVTE 134 | Zondag 12 mei 2024

Het is vandaag moederdag. Een mooie aanleiding voor presentator JAN RAMAKERS om jullie een gevarieerd programma voor te schotelen. Met uiteraard een ode aan alle moeders! Wat heeft Jan zoal te bieden vandaag:

De internationale keramiek markt van Midden-Limburg blijft in Swalmen! 2 jaar geleden leek het erop dat een van de beste Europese keramiekmarkten uit Swalmen zou verdwijnen. De zonen van oprichter Joop Crompvoets, SIEM en SJRIE komen vertellen hoe een en ander gelopen is.

Rugbyclub De Bokkerijders uit Roermond viert volgende weekend haar 40-jarig jubileum. Limburg heeft maar 3 rugbyverenigingen. Hoe de club is ontstaan en hoe het is gesteld met rugby in Limburg komen voorzitter PAUL HELDENS en oprichter van het eerste uur JAN DE ROEPER vertellen.

Roerdalen wil de komende 4 jaar 500 woningen extra bouwen. Natuurlijk wil Jan weten hoe dit mogelijk gemaakt wordt en vooral op welke locaties. Wethouder ROLAND SLANGEN schuift aan om deze vragen te beantwoorden.

Uiteraard is er ook de rubriek EFFE D"R OET en het WEER van Ben Effing. Daarnaast hebben we ook nog een leuke muziekclip.

KIJKEN
Kan op zondag om 11 uur via Ziggokanaal 41 (KPN 1507 Roerstreek) en via onze FB en website.

UITZENDTIJDEN
Zondag 5 mei | 11 u - 15 u - 18 u - 21 u

Maandag 6 t/m woensdag 8 mei | 09 u - 12 u - 15 u - 18 u - 21 u

TERUGKIJKEN
Kan via onze website www.or6.nl

Sinkhole-weg in Venlo na drie weken weer open
Dier van de week: Stoere kater Jannes zoekt een ba...