Lokale omroep voor de Roerstreek

WHVTE | 127 | Zondag 10 maart 2024

Kijk komende zondag weer naar Wo höbbe veer 't euver bij Omroep Roerstreek OR6. Om 11 uur start de nieuwe aflevering met ditmaal Chris Trines als gastheer. Veel muziek ditmaal in het programma.

PIEPEKOEK.nl

Dit is een website voor de allerkleinsten om hen op jonge leeftijd middels filmpjes, spelletjes e.d. vertrouwt te maken met het Limburgs dialect. STIJN HALFENS, één van de initiatiefnemers, vertelt je er alles over.

EMMY ACKERMANS

In november 2023 won de Maastrichtse EMMY ACKERMANS het allereerste Regio Songfestival. Een festival opgezet door de 13 regionale omroepen in Nederland. Afgelopen week werd bekend dat de finale dit jaar wordt gehouden in Theater 't Vrijthof in Maastricht.We maken kennis met Emmy en laten je uiteraard nog een keer genieten van het prachtige winnende liedje: 't Letste Rundje.

JACQUES-PAUL JOOSTEN

Meer muziek komt er deze aflevering van Venlonaar JACQUES-PAUL JOOSTEN. Hij brengt samen met zijn vaste toetsenist JEROEN VAN DEN BERG twee prachtige liedjes.STEF BOS zei enkele jaren geleden naar aanleiding van het album 'Verstild in Stein' van JP, dat hij zijn eigen liedjes hierdoor had herondekt in een mooiere versie dan dat hij er zelf van had gemaakt. Een practhig compliment natuurlijk. Wij maken nader kennis met deze getalenteerde zanger.

EL REY 2.0 - HET VERVOLG

In 2018 was de opera EL REY een groot succes. De originele cast van toen, brengt nu op 04 - 05 en 06 aril in theater De Oranjerie een vervolg op de planken. Kaarten zijn aan de theaterkassa verkrijgbaar.FENNE OGRAJENSEK, STEF THISSEN en SUZAN SEEGERS zijn in de studio aanwezig om te vertellen hoe het verhaal een vervolg krijgt.

CARLA DE GROOT - MATHILDE HAAN SPELD

Donderdag 7 maart jl. werd de Mathilde Haan Speld uitgereikt aan CARLA DE GROOT. Een vrouw die vele sociale organisaties met raad en daad ondersteund. Ze ontving de speld uit handen van wethouder Marianne Smitsmans. Wij spraken Carla over deze uitreiking. 

VASTE ITEMS

Uiteraard ontbreken ook de rubriek EFFE D'R OET en het METEO ROERSTREEK WEER niet tijdens deze uitzending.

'T KOAKPUNTJ

Na afloop zien jullie nog een aflevering van 't Koakpuntj, vandaag met een heerlijk recept van eendenborst op zuurkool. Smakelijk!

UITZENDING

Zondag 10 mrt: | 11 u / 15 u / 18 u / 21 u
Maaandag 11 t/m woensdag 13 mrt: 09 / 12 / 15 / 18 / 21 uur

KIJKEN VIA

Via deze FB pagina van omroep Omroep Roerstreek OR6.Website www.or6.nlZIGGO kanaal 41 (vrijwel geheel Midden Limburg)KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Roerstreek)

REAGEREN

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NIEUWSBERICHTEN 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Fors hogere straffen geëist tegen misbruik-huisart...
Gulpen-Wittem wil Mosaqua sluiten