Lokale omroep voor de Roerstreek

Vastelaovessjpas bij OR6

Komende zondag is het Vasteloavend, maar dat wisten de meesten van jullie al. Wat jullie niet weten is dat wij dan geen aflevering van 'Wo höbbe veer 't euver' uitzenden. Sommige van onze medewerkers gaan zelf in het pekske de hort op. Maar ook de voorbereidingen van de Open Dag van zondag 18 februari (een week na carnaval) vragen nogal wat tijd.

Wat kun je zondag dan wél verwachten van OR6? Welnu, onze medewerker Chris Trines heeft weer een prachtige verzameling VASTELAOVESSJPAS gemaakt, in totaal drie afleveringen met allerlei vastelaoveshits, variërend van De Toddezèk, La Bamba, Spik en Span, Frans Pollux tot Beppie Kraft. Maar uiteraard nog veel meer! In totaal komen er 57 hits voorbij.

Wij programmeren die van zondag t/m woensdag gedurende de hele dag. Zodat je ook thuis heerlijk in de stemming komt (en blijft). We hebben ook nog een korte impressie van de sleuteloverdracht in Roerdalen en enkele korte berichten op de kabelkrant. Maar de vastelaovesmeziek loopt als een (muzikale) rode draad door de zender van OR6.

Blijf je met deze dagen liever thuis, of moet je effe bijkomen van het straatcarnaval, niet getreurd, OR6 zorgt voor stemming via je televisie.

Kijken kan via ZIGGO kanaal 41 (Midden-Limburg) of KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Deel Roerstreek). Maar (terug)kijken kan ook via dit FB kanaal en via onze website or6.nl.

Reageren kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens alle medewerkers van OR6: een geweldige vastelaovend!!! Alaaf!! 

Bert uit Herkenbosch (57) leeft al bijna 40 jaar m...
De 28 meest spraakmakende carnavalsrellen in Limbu...