Lokale omroep voor de Roerstreek

Nieuws Voor Midden-Limburg vanaf nu op VMLnieuws.nl

De samenwerkende publieke lokale omroepen in de regio brengen vanaf nu al het nieuws Voor Midden-Limburg (VML) samen op het platform VMLNieuws.nl. De nieuwe website en de diverse social mediakanalen zijn vanaf nu dan ook volop in bedrijf.

Hoofdredacteur Patrick Huisman: "Anno 2024 is er veel meer dan radio en TV alleen, dus wilden we een wat meer complete naam dan alleen maar RTV Midden-Limburg, Met Voor Midden-Limburg, kortweg VML, willen we benadrukken dat we er zijn voor de kijker, luisteraar en lezer in ons hele gebied."

De afgelopen weken is de zelfstandige nieuwsredactie samengesteld en inmiddels ook van start gegaan. De redactie bestaat uit een mix van mensen, zowel qua leeftijd als ervaring. Deze club wordt aangevuld met het enthousiasme en de passie van de medewerkers en vrijwilligers van de deelnemende lokale omroepen ML5, SOL2, OR6 en WeertFM.

VML Nieuws gaat de komende maanden werken aan de nieuwsredactie en nieuwsreportages. Er wordt beoogd om vanaf het najaar op de vier deelnemende omroepen op TV ook het VML Nieuws uit te zenden met daarin het belangrijkste nieuws uit de regio.

Heeft u als club, vereniging, politieke partij of instelling nieuws voor ons? Mail ons dan direct op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mondriaan wil toch fuseren met 'oncollegiaal' Xona...
Drugsgebruik onder studenten: 'Niet normaal gaan v...