Lokale omroep voor de Roerstreek

Film: Draaksteken de Musical

Aanstaande zondag, 21 januari 2024, geen reguliere uitzending van "Wo höbbe veer 't euver?", maar een speciale uitzending waarin we een film laten zien over een evenement waar we vorig jaar ook aandacht aan hebben geschonken: het Draaksteken in Beesel. Dit vond plaats van 11 t/m 19 augustus in Beesel.De KinjerDrakedaag was één van de vele hoogtepunten van dit festijn. Een onvergetelijk spektakel, met als absolute hoogepunt "Draaksteken, de Musical", schitterend opgevoerd door groep 8 en alle talentjes van Basisschool Het Spick.

Wim Veelen uit Posterholt, die al jaren actief betrokken is bij het Draaksteken, verraste afgelopen december de kinderen met een film "Draaksteken de Musical". Hierin zijn alle hoogtepunten van het Draaksteken vastgelegd. Wim zegt het zelf: "Ook jullie zijn nu in de gelegenheid om de spectaculaire hoogtepunten te herbeleven. Dompel jezelf nog één keer onder in de betoverende sfeer van dit bijzondere jaar dat Beesel samenbracht en de creativiteit van onze jonge sterren in de schijnwerpers zette".

Jullie als kijkers van OR6 kunnen nu ook genieten van deze mooie productie van Wim Veelen. De uitzending begint om 11.00 uur, de film duurt ongeveer één uur en een kwartier. We wensen jullie veel kijkplezier!

Na afloop van deze film hebben we uiteraard weer activiteitentips in EFFE D'R OET en het METEO Roerstreek weerbericht.

Kijken kan live op zondag om 11.00 uur. Het programma wordt diezelfde dag herhaald om 15, 18 en 21 uur. Op maandag t/m woensdag kun je kijken om 09, 12, 15, 18 en 21 uur. Dit via ZIGGO kanaal 41 (Midden-Limburg) of KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Deel Roerstreek). Maar (terug)kijken kan ook via dit FB kanaal en via onze website or6.nl.

Reageren kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zwemfit Roerdalen timmert aan de weg
Liveblog: Rijkswaterstaat waarschuwt voor gladheid