Ingrediënten: Bouillon: 3 dltomatensap 1 dlkippenbouillon 0,5 dlMadeira peper en zout Kerrieroom: 0,5 dlslagroom 0,5 tlkerriepoeder Bereidingswijze: Bouillon: Meng de tomatensap met de kippenbouillon en de Madeira. Verwarm de vloeistof en laat even trekken.Breng op smaak met peper en zout. Kerrieroom: Klop de slagroom met de kerriepoeder stijf. Bewaar in een spuitzak. Afwerken: Verwarm de bouillon. Presentatie: Vul het amuseglaasje met de bouillon en spuit er een toefje kerrieroom in.
![]() |
INHOUD PROGRAMMA ACTUEEL |
De live uitzending WO HUBBE VEER ' T EUVER op Zondag begint zoals altijd om 11.00 uur.
Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.
Het programma MIDWEEK VARIA wordt uitgezonden van donderdag t/m zaterdag, om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur.
Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina onze website.
![]() |
INHOUD PROGRAMMA ARCHIEF |
Chris Trines
30 september 2023
Zondag 01 oktoberEen nieuwe maand, een nieuwe 'Wo höbbe veer 't euver'. Gastheer Chris Trines heeft ditmaal het thema 'VEER KALLE PLAT'. In deze aflevering de volgende onderwerpen: CONCERT GELÖK 2.0. Op 15 en 16 september stond 't Raodhoes in B...
Freek Noten
21 september 2023
Komende zondag, 24 september, geen "Wo höbbe veer 't euver", maar een nieuwe aflevering van onze serie 'Laot nag 'ns zeen'. Aflevering 3 alweer, waarin Frans Derks ons weer verrast met een blik in het verleden. In het archief van OR6 zitten verschill...
Chris Trines
15 september 2023
In 'Wo höbbe veer 't euver' van zondag de 17e, ontvangt JAN RAMAKERS ditmaal gasten over de volgende onderwerpen: RTV MIDDEN-LIMBURG Onlangs werd bekend dat RTV MIdden-Limburg in oprichting in aanmerking komt voor ca. € 250.000 subsidie. Streekomroep...
Chris Trines
06 september 2023
Zondag is het om 11:00 u weer tijd voor het programma 'Wo höbbe veer 't euver'. Ditmaal met hastheer CHRIS TRINES.Naast de vaste rubrieke EFFE DR OET en HET WEER zijn er drie hoofd onderwerpen ditmaal, te weten: DRAAKSTEKEN BEESEL 2023 We kijken met ...
Peter Aben
23 augustus 2023
Ingrediënten: Bouillon: 3 dltomatensap 1 dlkippenbouillon 0,5 dlMadeira peper en zout Kerrieroom: 0,5 dlslagroom 0,5 tlkerriepoeder Bereidingswijze: Bouillon: Meng de tomatensap met de kippenbouillon en de Madeira. Verwarm de vloeistof en laat even t...
Peter Aben
23 augustus 2023
Ingrediënten: Bereidingswijze: Makreelmouse: 100 grgerookte makreel filet OF makreel flakes 1 stsjalot 3 st augurkje zoetzuur (snack augurkjes, cornichons !) 2 elbieslook 2 elmayonaise peper en zout worcestersaus Tomaat: 5 sttomaten Ø5cm (stevi...
OMROEP ROERSTREEK (OR6)
Smeelenbergweg 2
6074 DR MELICK
Nederland
Copyright © 2023 Omroep Roerstreek.
Alle rechten voorbehouden.