Lokale omroep voor de Roerstreek

Zondag 20 augustus 2023: Vekansieprogramma deil 6

We zijn alweer beland bij deil 6 van ons 'Vekansieprogramma'. Kijk zelf maar welke verrassende items onze collega Chris Trines heeft verzameld voor dit zomerse programma:

- Expositie FAMILIE met kunst van Nederlandse en Iraanse kinderen die in april dit jaar plaatsvond in de KUNSTSALON van Carmen Heemels bij Kast. Daelenbroeck

- De nieuwe single 'Stökse Brie'van JOHN TANA ft. DJOEKBOX. Limburgse muziek in een 'cool' jasje;

- Sfeerimpressie van het concert ATEMLOS & MEHR van MARJOLEIN HEIJLTJES in de Rodahal in Kerkrade dit voorjaar;

- Muziek uit de Alpen van ditmaal de groep ORIGINAL ALMRAUSCHKLANG. Ze brengen het nummer Übern Zirmkog'l;

- Reportage van onze ML5 collega HENK DOVERMANN over de heropening van het verbouwde station in Roermond;

- Beelden van de stallingsruimte van de stichting Wensambulance Limburg in Venlo. Zij zijn druk op zoek naar een nieuwe stallingsruimte omdat Ambulancezorg Limburg waar ze nu gebruik maken van ruimte,deze zelf nodig heeft. De stallingsruimte moet groot genoeg zijn voor 2 ambulances, 2 aanhangers, opslagkasten en bij voorkeur over een vergaderruimte beschikken. Reageren kan via de website van de wensambulance:https://wensambulancelimburg.nl/

- Uit het programma Op verzeuk op bezeuk van Rob Mennen (l1) tonen we u een bijzondere versie van het nummer November van Rowwen Hèze. Gezongen door Stef Classens en uiteraard begeleid door Rob Mennen;

- We kijken terug naar de onthulling van het standbeeld voor JOEP RADEMAKERS in Schinveld;

- En tot slot kijken we nog even terug naar de reportage die Har Reulen maakte over het BEGELEID BEWEGEN VOOR MENSEN MET GEHEUGENPROBLEMEN in de Roerparel in St. Odiliënberg. We hadden het er dit voorjaar over in ons zondagprogramma.

Veel plezier met kijken en luisteren!

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur. Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00 en 18.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.

Geen treinen tussen Eindhoven en Roermond door wer...
Canta-pech: Carl (90) en Monique (56) op pad in Li...