Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 99 | Zondag 7 mei 2023 | 11.00u

 Te gast is ANTOINE HUIJBEN, voorzitter van ondernemersvereniging Gastvrij Roerdalen-Wassenberg. Afgelopen week overhandigde hij de eerste Gelök s Gezèt 2023 aan onze burgemeester Monique De Boer en burgemeester Marcel Maurer van gemeente Wassenberg.

Tot 19 mei is in het Museum van de Vrouw de expositie `Moederlijf´ te zien van MARIANNE DELMEE. Ze komt vertellen over haar werk.

Deze zomer vindt er groot onderhoud plaats aan de tunnels van de A73. ERIC EUSSEN, omgevingsmanager Rijkswaterstaat Zuid Nederland, en TRUDE RIETVELD, programmamanager Midden Limburg Bereikbaar, schuiven aan de WHVTE-tafel aan. Ze vertellen over de werkzaamheden en de gevolgen voor het verkeer in de regio MiddenLimburg.

De presentatie is in handen van HELGA JANSSEN.

Wil je `EFFE D´R OET´ en nog geen idee waarheen, kijk dan naar WHVTE, je bent dan op de hoogte van leuke activiteiten in Roerdalen.

En voor buitenactiviteiten checken wij voor je het weerbericht van Meteo Roerstreek.

Aansluitend aan dit programma kun je kijken naar de documentaire `Sergeant Holters Laatste Vlucht´. Hoewel de Tweede Wereldoorlog lang geleden heeft plaatsgevonden, is het belangrijk dat de verhalen, en in dit geval van de omgekomen Noorse piloot, in ons collectief geheugen blijven. Het graf van deze piloot bevindt zich op een klein kerkhof bij een kerkje vlakbij St. Ludwig.

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur. Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | Afl. 100 | LIMBURGS DIALE...
WO HÖBBE VEER ’T EUVER / AFL. 98 / Zondag 30 apr...