Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 104 | Zondag 25 juni 2023

 Een zomers concert op een zwoele zomeravond op een prachtig landgoed met een historisch landhuis als decor! Klinkt dit te mooi om waar te zijn…… 8 Juli kun je dit beleven in Sint Odiliënberg. JOEP BUSTIN en MARIANNE BECKERS komen hierover vertellen namens muziekvereniging Musica Rura die dit gratis concert organiseert in de boomgaard van de historische buitenplaats van Frymerson.

De BoerBurgerBeweging kreeg de meeste stemmen in onze gemeente tijdens de recente verkiezingen van Provinciale Staten. ILOY GOOSSEN, woonachtig in Melick, zit in PS namens de BBB. Een gesprek over verwachtingen en nieuw beleid.

Wethouder JAN SMITS licht de Kadernota 2024, die in hoofdlijnen de koers van de gemeente voor de komende jaren bepaalt, toe.

Afgelopen dinsdag werd de KINDERWIJKRAAD in Melick geïnstalleerd én afgelopen donderdag 22 juni werd HUTTOPIA DE MEINWEG officieel geopend. Bij beide gebeurtenissen was WHVTE erbij!

De presentatie van deze uitzending is in handen van HELGA JANSSEN.

Wil je `EFFE D´R OET´ en nog geen idee waarheen, kijk dan naar WHVTE, je bent dan op de hoogte van leuke activiteiten in Roerdalen.

En voor buitenactiviteiten checken wij voor je het weerbericht van Meteo Roerstreek.

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur. Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.

OR6 medewerkers genieten van hun vakantie
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | 103 | Zondag 18 juni 2023