Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | 103 | Zondag 18 juni 2023

 Vandaag weer een zeer gevarieerd programma bij 'Wo höbbe veer 't euver', deze keer gepresenteerd door JAN RAMAKERS. Wat kun je verwachten?

De KPJ in Posterholt bestaat 100 jaar. Uiteraard wordt dit heuglijke feit gevierd, en wel op zondag 25 juni a.s. met een speciaal evenement, genaamd 'Posters Boerelaeve'. Vanzelfsprekend wil Jan hier alles van weten, hij heeft als gasten THIJS BERDEN en CHRIS TIMMERMANS die alles weten over het programma van die dag.

De tweede gast is MATH GOOSSEN uit Melick. Hij is sinds kort (namens de BBB) lid van de Eerste Kamer. Math is op 13 juni als Senaatslid geïnstalleerd. Uiteraard vindt Jan het een eer om een senator in ons OR6-programma te mogen interviewen!

Vervolgens praat Jan met LAURENS BIJL en KARIN HEUSSCHEN over het behoud van jeugdactiviteiten in Melick. Na een eerste brainstormbijeenkomst op initiatief van beide gasten, vindt er op dinsdag 20 juni een vervolgbijeenkomst plaats. Het is nu tijd voor actie!

Op zaterdag 17 juni vond de tweede halve finale van MAESTRO Jubileum 2023 plaats. Wie gaat er door naar de finale op zaterdag 7 oktober? OR6 was erbij en je kunt kijken naar een reportage.

Uiteraard ontbreken ook de activiteitentips in EFFE D'R OET en het weerbericht van Ben Effing niet in deze aflevering.

Je kunt dit programma op zondag live bekijken vanaf 11.00 uur via de FB pagina van Omroep Roerstreek OR6 en via ZIGGO kanaal 41 en (in Roerdalen) KPN/XS4ALL kanaal 1507.

Het programma wordt op zondag nog herhaald om 15 - 18 en 21 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag kun je het programma terugkijken om 09 - 12 - 15 - 18 en 21 uur. Terugkijken kan ook via uitzending gemist via de website OR6.nl

Wil je reageren, dat kan! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 104 | Zondag 25 juni ...
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | 101 | Zondag 11 juni 2023