Lokale omroep voor de Roerstreek

OR6 special | Zondag 2 april 2023

 Komende zondag geen reguliere aflevering van 'Wo höbbe veer 't euver'! In plaats daarvan staan we stil bij de 100e uitzending van Kump Good TV.

De vaste kijkers van OR6 zijn bekend met Kump Good TV. Zij herkennen de naam door de vele muziekfragmenten die wij in onze door-de-week programmering vaker uitzenden. Kump Good TV is het geesteskind van Chris Trines. Chris, die ook met enige regelmaat als presentator van "Wo höbbe veer 't euver" te zien is, heeft zich met Kump Good TV opgeworpen als promotor van Limburgse muziek en Limburgse artiesten. Dat doet hij al geruime tijd, getuige het feit dat we nu al aan de 100e aflevering toe zijn. Die laten we vandaag zien, uiteraard onder de titel "de 10 sjoonste". We verklappen niet alles, maar o.a. Rowen Héze, Frans Pollux, Lex Uiting, Carboon en Die Höhen komen voorbij.

Heel bijzonder is dat we ook een exclusief interview met Chris Trines hebben. Jan Ramakers en cameraman Theo Peeters maakten een korte reportage, waarbij ze Chris o.a. vroegen naar het ontstaan van Kump Good TV, en waar deze naam eigenlijk vandaan komt. Jan vroeg natuurlijk nog veel meer. Je ziet het zondag voorbij komen. Kijk ook eens op https://www.kumpgood.com/

De vaste rubriek "Rundje Roerstreek" is ook weer te zien. Hierin is o.a. Anneke Veelen te zien, die ons rondleidt door het Roerstreekmuseum in Sint Odiliënberg. Speciale aandacht voor de tentoonstelling "Hoe het was in de klas".

Tot slot zijn er weer onze vaste rubrieken, "Effe d'r oet" en het weerbericht van Meteo Roerstreek, zoals altijd verzorgd door Ben Effing.

Na de uitzending kun je genieten van deel 6 van onze culinaire rubriek 't Koakpuntj. Soep van sla en zalm staat vandaag op het menu. Dat wordt smullen!

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur.Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.

Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Let op: We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur.
Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald.

OR6 dingt mee naar Lokale Media Award 2023
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 95 | Zondag 26 maart ...