Lokale omroep voor de Roerstreek

OR6 medewerkers genieten van hun vakantie

 Heb je vanochtend ook zo genoten van de uitzending van Wo höbbe veer 'r euver? Met Helga Janssen?

Welnu, dit is voorlopig de laatste uitzending op zondag, vanaf nu genieten de medewerkers van OR6 van een welverdiende zomervakantie. Komende week volgt nog één aflevering van het midweekse programma "Midweek varia" van Freek Noten en Peter Aben, maar zij hebben daarna ook vrijaf.

In de week van 3 september beginnen wij weer met onze vertrouwde programma's. Op zondag 3 september zal Marleen Hansen weer als gastvrouw optreden bij 'Wo höbbe veer 't euver?

Tot die tijd helemaal geen lokale televisie in Roerdalen? Welnu, op 6 juli zenden we zoals gewoonlijk de raadvergadering uit, de kabelkrant blijft natuurlijk de hele zomer in de lucht, en zo nu en dan zullen we op zondag programma's herhalen, die we in het verleden hebben uitgezonden. Hou gewoon onze berichtgeving op Facebook in de gaten, dan mis je helemaal niets!

Wil je in de tussentijd iets met ons delen, of heb je een nieuwsitem, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geniet van je vakantie, dan zullen wij dat ook doen!

Roerdaljournaal.nl: Wopke Hoekstra niet op CDA-lij...
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 104 | Zondag 25 juni ...