WO HÖBBE VEER 'T EUVER | afl. 93 | Zondag 5 maart 2023

Komende zondag 5 maart is er weer een nieuwe aflevering van Wo höbbe veer 't euver. Ditmaal samengesteld en gepresenteerd door CHRIS TRINES.

Op 22 maart is de 'internationale dag van het geluk'. Reden voor ons om GELUK en BLIJHEID centraal te stellen in deze aflevering. Hetgeen we dat doen met:

MARJOLEIN HEIJLTJES. Zij heeft een bijzonder drukke periode achter de rug met optredens en o.a. de presentatie van het LVK. Maar er is nog iets wat haar erg blij en gelukkig maakt; het aanstaande ATEMLOS concert in de Rodahal in Kerkrade op 22 april. WIj horen er alles over.

De STICHTING HAPPINESS in Maria-Hoop runt hier een woonzorg en dagbesteding voor mensen met een beperking. Wij maakten kennis met deze stichting en haar huidige bewoners. We werden met veel liefde en blijdschap ontvangen.

Op 11 maart as. organiseert de stichting DOWNSYNDROOM ONTOUR uit Montfort voor de 10e maal 'SAMS FEESTJE'. Wederom met tal van Limburgse artiesten. ROB CREMERS komt vertellen wat de bezoekers mogen verwachten.

LAURENS BIJL van de gemeente Roerdalen heeft misschien wel de mooiste baan van de wereld. Gelukscoördinator, wie wil dat nu niet zijn? Laurens vertelt ons waarom de gemeente Roerdalen zoveel werk steekt in de geluksplekken en wat ze doet in het kader van de dag van het geluk.

HAPPY is de titel van het nummer dat SWING A DILLA brengt in het programma. Zangeres KATIA SALEMI is aanwezig om te vertellen waarom het maken van muziek haar gelukkig maakt. Maar ook om haar clip van haar nieuwe hit THE HUNT te laten zien.

Natuurlijk proberen we je ook gelukkig te maken met een gunstig WEERBERICHT van METEO ROERSTREEK en dat we jullie blij kunnen maken leuke activiteitentips in EFFE D'R OET.

De uitzending begint zoals altijd om 11.00 uur.

Je kunt kijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website.Wil je reageren op de uitzending, of heb je tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We herhalen het programma op zondag om 15.00, 18.00 en 21.00 uur. Op maandag, dinsdag en woensdag om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur wordt deze uitzending nogmaals herhaald. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 94 | Zondag 12 maart ...
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 92 | Zondag 26 februa...