WO HÖBBE VEER 'T EUVER | Afl. 69 | Zondag 15 mei 2022

Komende zondag kun je bij omroep OR6 weer kijken naar een nieuwe aflevering van 'Wo höbbe veer 't euver'. Gastheer is ditmaal CHRIS TRINES die weer een gevarieerd programma presenteert.

ROB REYNERS, directeur van de stichting 'Muziek Jong voor Oud' komt vertellen wat de stichting allemaal doet en waarom de naam zo toepasselijk is. Hij brengt violist ASIA mee die twee mooie nummers zal brengen in het programma.

Zondag 29 mei as. is het weer '112 ON WHEELS-dag'. Een evenement dat wordt georganiseerd door de stichting Wensambulance Limburg en waarvan de opbrengst ten goede komt aan deze stichting. EDWIN KEERSMAEKERS, vrijwilliger bij de stichting, komt vertellen wat er allemaal te zien is in Venlo.

In september rijdt MARC BREUGELMANS samen met een team van VetraNed mee de Mont Ventoux op. Dit in het kader van 'Groot verzet tegen kanker' van het KWF. De opbrengst van het VetraNed team is voor de helft voor het 'Toon Hermans Huis' in Roermond en voor de helft voor het KWF. Het is voor Marc, die twee broers verloor aan kanker en de ziekte ook zelf heeft, een zeer persoonlijke en emotionele deelname.

De Veiligheidregio Limburg-Noord heeft een duidelijk filmpje gemaakt om uit te leggen hoe je moet VLUCHTEN BIJ EEN NATUURBRAND. Zeer actueel gezien de aanhoudende droogte.

JULES GRAUS en OLIVER PIPER komen vertellen waar je op 28 mei as. kunt kijken naar de 150 internationale deelnemers van de 25e OLIEBOLLENTOCHT voor (gesloten) ligfietsen. Waar wordt er gereden, gepauzeerd en wat maakt ligfietsen zo bijzonder?

De gemeente Roerdalen heeft aangegeven dat er de komende jaren in ieder van de zes kernen tien (tijdelijke) woningen worden geplaatst. JAN RAMAKERS ging op zoek naar informatie over dit voornemen. Waar komen de woningen en hoe zien ze eruit?

U ziet het: volop variatie. Zondag te zien vanaf 11:00 uur via kanaal ZIGGO 41, via onze website (OR6.nl) en via deze FB-pagina. Kijk je ook weer?Wil  je reageren op onze uitzendingen, dan kan dat via deze pagina of door een mailtje te sturen naar onze redactie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook wanneer je een suggestie hebt voor een item in onze programma's kun je dit mailadres gebruiken.
Veel kijkplezier!
 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Wo Höbbe veer 't euver | Afl. 70 | Zondag 22 mei 2...
Test 1 Recept
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 30 januari 2023