Terugblik op de eerste dag van het nieuwe jaar!

OR6 blikt komende zondag, op de eerste dag van het nieuwe jaar, terug op een bewogen jaar. Bewogen in meerdere opzichten. De wereld om ons heen kreeg van alles te verduren, velen onder ons (zowel in dit kleine landje als ver daar buiten) hebben daar de gevolgen van ondervonden.

OR6 heeft in het afgelopen jaar weer diverse onderwerpen behandeld, waarbij ook de actualiteit (zoals hierboven beschreven) ons niet onberoerd liet. Op zondag 1 januari 2023 kijken we in een speciale uitzending terug op het afgelopen jaar. Onze vaste presentatoren Helga Janssen, Jan Ramakers en Chris Trines praten de onderwerpen in de uitzending aan elkaar. Wat kunt u verwachten? Welnu, we verklappen natuurlijk niet veel, maar de gemeenteraadsverkiezingen, de windmolens en de klimaatperikelen zullen zeker aan de orde komen. Benieuwd of uw favoriete onderwerp ook nog voorbij komt? Kijk dan zondag om 11.00 uur naar OR6.

Deze speciale uitzending, maar ook alle andere programma's van OR6 zijn te bekijken via ZIGGO kanaal 41 of via de glasvezel van KPN en XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze FB pagina (en later) onze website. Het programma wordt herhaald op zo- ma - di om 9.00 – 12.00 – 15.00 – 18.00 en 21.00 uur.

Wilt u reageren op de uitzending, heeft u tips voor onderwerpen of activiteiten voor Effe d'r Oet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle medewerkers van OR6 wensen u een prettige jaarwisseling en uiteraard alle goeds voor het nieuwe jaar. Veel kijk- en luisterplezier! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Nieuwjaarsreceptie gemeente Roerdalen
“De zevende zunj” Zondag 18 december 2022