OR6 | ZONDAG 17 APRIL | 11:00 u | Wo Höbbe veer 't euver

Het is vandaag Paaszondag. Dit betekent geen reguliere WHVHE, maar een speciale uitzending, waarin we een reis maken in het verleden. In 1982 componeerde Gerard Sars een speciale Bluesmis, inclusief Kyrie, Gloria, Sanctus, Benedictus en Agnus Dei. In april 1997 werd deze mis opgenomen in de Basiliek in Sint Odiliënberg. De beelden van de Bluesmis zijn legendarisch, we weten dat we veel kijkers (en niet in de laatste plaats Gerard Sars zelf) een plezier doen met deze herhaling. Meer informatie staat op www.gerardsars.nl

Ook speciaal vandaag is het Paasverhaal, verteld door Irene Bruyninckx. Irene is schrijfster, zij was al eerder te gast bij OR6. Kijk ook op https://schrijfling.nl/

Kunt u deze uitzending op paaszondag niet zien? Geen probleem, de zondag uitzending wordt van zondagmiddag 15.00 u t/m woensdag dagelijks herhaald om 9.00, 12.00, 15.00, 18.00 en 21.00 uur.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / zondag 24 april 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe ...
ZONDAG 10 APRIL 11:00 u / Wo höbbe veer 't euver