OR6 / 11.00u / Zondag 21 november / Wo höbbe veer 't euver

Zie ginds komt de stoomboot.... Ja, ja, de goedheiligman is weer in het land. Sterker nog: `Wo höbbe veer ´t euver´ op zondag 21 november, staat geheel in het teken van zijn komst. DORIEN VAN MEEL, die dit programma presenteert, heeft een heuse toeristische tour door Roerdalen gemaakt met de Sint. Op verschillende plekken heeft hij kennis gemaakt met het moois dat Roerdalen te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Kijk dus naar `Wo höbbe veer ´t euver´

Onze razende reporter LIAN SONNTAG doet verslag van de intocht van Sinterklaas in Posterholt en St. Odiliënberg. Ook was zij aanwezig bij het St. Maarten feest in Posterholt.

Natuurlijk kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van `Wied es de windj´. Deze keer muziek van Kelly van de Lump, Thei & Marij, Stefan Wolters, Patricia Eijkenboom, The Mark en After Midnight.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op deze website. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OPROEP / OPROEP / OPROEP
OR6 / 11.00u / Zondag 14 november / Wo höbbe veer ...