OR6 / 11.00u / 25 - 26 – 27 december / Kerstuitzendingen OR6

Het is bijna kerst. Tijd om samen met je dierbaren in huiselijke sfeer door te brengen. Tussen alle maaltijden, worstenbroodjes, zoer vleis, gourmet, kersenbonbons en andere versnaperingen door, is het goed om even wat afwisseling te hebben. Jouw eigen lokale omroep OR6 kan daar voor zorgen. Stem op 25, 26 en 27 december om 11.00 uur af op Ziggo kanaal 41 en kijk naar onze KERSTSPECIAL. Nieuwsgierig geworden? Onze vaste presentatoren hebben elk een eigen item voorbereid.

Als eerste DORIEN VAN MEEL. Zij heeft twee gasten: Jan Teuwen en Thei van Eck. Twee markante heren uit Roerdalen, die op het eerste gezicht weinig gemeen hebben, maar dat verandert tijdens het gesprek. Laat je verrassen!

Vervolgens neemt JULIAN DE BOCK jullie mee in de kerstsfeer. Hij ging op zoek naar huizen die wel erg fraai verlicht zijn tijdens deze dagen. Hij vond er drie in Roerdalen en laat ons kennis maken met de bewoners.

De muzikale bijdrage komt natuurlijk van CHRIS TRINES. Hij laat ons genieten van twee clips van de á capella groep "Something Blue". Door corona konden zij niet live optreden. Maar gelukkig had Chris de clips nog: het vrolijke Jingles Bells en het bijzondere Oh Holy Night, opgenomen op het Munsterplein in Roermond. 
Chris kondigt ook nog Mia Severeins aan, zij zal twee kerstgedichten voordragen.

HELGA JANSSEN sprak onlangs met Mariet en Pierre Smeets van het bekende café Bie Tiel uit het Reutje. Een begrip in de wijde omgeving. Na 110 jaar ging vorige week (iets eerder dan gepland) de deur voorgoed op slot. Daarmee nemen we afscheid van de derde generatie kasteleins van dit bijzondere café. Helga blikt met Mariet en Pierre terug.

Tenslotte JAN RAMAKERS. Hij begroet Herman Nijskens van de VVD. Na een carrière van bijna 25 jaar in de plaatselijke politiek zegt hij die nu vaarwel. Jan gaat met hem in gesprek over het waarom van deze keuze. Hoe kijkt hij terug op 25 jaar plaatselijke politiek? En welke plannen heeft hij nog?

Veel plezier met deze kerstspecial. Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

Tijdens de feestdagen naar OR6 kijken? Dat kan, kijk voor onze speciale programmering op onze website www.or6.nl.

Muziekliefhebbers opgelet: op 27, 28 en 29 december kun je ook nog naar een aflevering van "Wied es de windj" kijken!

Bestuur en vrijwilligers van OR6 wenst iedereen bijzonder fijne feestdagen. Blijf gezond!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / 11.00u / 2 januari 2022 / Wo höbbe veer ´t e...
OR6 / 11.00u / 19 december / Speciale uitzending o...