OR6 / 11.00u / 12 december / Wo höbbe veer ´t euver

Aanstaande zondag, 12 december, is er weer een nieuwe `Wo höbbe veer ´t euver´.

HELGA JANSSEN ontvangt wethouder MARTIJN VAN HELVERT die het nieuwe bestemmingsplan `Recreatie aan de Meinweg´ komt toelichten. Hij zal ook reageren op een interview van onze nieuwe vrijwilliger FREEK NOTEN met THEO JANSSENS die een zienswijze, samen met andere omwonenden, tegen het nieuwe plan indiende. In P1M reacties van de politieke partijen op het plan.

IVO JANSEN uit Herkenbosch maakte deel uit van het Vattenfall Solar Team en komt vertellen over zandstormen en kamelen op de weg tijdens de Solar Challenge in Marokko. Maar natuurlijk worden ook alle noviteiten van de nieuwe zonneauto Nuna toegelicht, Ivo werkte samen met andere studenten van de TU Delft mee aan de ontwikkeling.

De nieuwstee clip van Dwayne El Holandès uit Mexico, DWAYNE VERHEYDEN uit Monfort zoals wij hem hier kennen.

In de editie van `Wied es de windj´ van vandaag muziek van Mieke Crins, Gerard Sars, Janneke Meessen, Geert Keijsers en Martin Hurkens.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / 11.00u / 19 december / Speciale uitzending o...
Programmering OR6 tijdens de feestdagen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 30 januari 2023