​11:00 uur | 17 Oktober | Wo höbbe veer 't euver.

 Dorien van Meel ontvangt Vicky Heinen en Christiaan Janssen namens het orkest `de Symphonie´. Dit Roermondse orkest bestaat 140 jaar en er zijn 2 jubileumconcerten gepland op 6 en 7 november aanstaande. Meer weten hierover? Zondag kijken!

Henry Cruijsberg komt vertellen over de winterwandelingen in Sint Odiliënberg. Deze wandelingen worden georganiseerd door wandelvrienden Roerdalen en vinden in de maanden november en december iedere maandagavond plaats in de bosrijke omgeving van Sint Odiliënberg.

Dit najaar wordt 2 keer de informatiemarkt Positief Thuis georganiseerd. Riekie Paas van het Sociaal Team Roerdalen, geeft uitleg hoe je in je eigen omgeving prettig ouder kunt worden.

De werkzaamheden fase 3 bij de Hoofdstraat in Posterholt zijn klaar, beelden hiervan en van de Monsterholt zijn ook in deze uitzending te zien.

Na WHVTE kunt u kijken naar een nieuwe aflevering van `Wied es de windj´.
Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

11.00u I 24 oktober I Wo höbbe veer ´t euver
​12:00 uur | 10 Oktober | WIED ES DE WINDJ Afl. 5
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 30 januari 2023