UW ADVERTENTIE HIER ? LAAT HET ONS WETEN.

't Koakpunt

dinsdag 23 februari 2021 19:00

Recept "Tropisch verrassing"

Geschreven door
zaterdag 20 februari 2021 14:11

Recept "Tropische verrassing"

Geschreven door

Tropische verrassing

Ingrediënten:
3 eieren
250 gr. suiker
300 cc. Karnemelk
2 pakjes bakpoeder
400 gr. bloem

Kokosmengsel:
100 gr. geraspte kokos
100 gr, suiker
1 pakje vanillesuiker

Bovengenoemde ingrediënten schuimig slaan Bakpoeder met bloem vermengen en het laatste toevoegen aan de eieren, suiker en karnemelk.
Een A3 bakplaat (of 2 vlaai vormen of springvormen) met vetvrij papier beleggen en hierop het mengsel gieten.

Daarna de droge ingrediënten mengen en erover verdelen nl:
100 gr. geraspte kokos
100 gr, suiker
1 pakje vanillesuiker

Afbakken:
20/ 25 minuten afbakken op 180 graden totdat kokos mooi lichtbruin is.
Heet uit de oven 1 pakje slagroom in kleine straaltjes over de koek gieten.
Deze ongeslagen slagroom wordt heet in het gebak opgenomen en krijgt zo een smeuïge smaak.
Eventueel afwerken met gesmolten chocolade om het Bounty effect , te krijgen.
Dep een dessert lepel in de gesmolten chocolade en verdeel dit in alle richtingen in dunne straaltjes op het gebak.

Succes ermee

Contact

  • Smeelenbergweg 2
    6074DR Melick Netherlands
  • +31475402345 

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

JSN Campus is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework