't Koakpunt
Tropische verrassing
Ingrediënten:
3 eieren
250 gr. suiker
300 cc. Karnemelk
2 pakjes bakpoeder
400 gr. bloem
Kokosmengsel:
100 gr. geraspte kokos
100 gr, suiker
1 pakje vanillesuiker
Bovengenoemde ingrediënten schuimig slaan Bakpoeder met bloem vermengen en het laatste toevoegen aan de eieren, suiker en karnemelk.
Een A3 bakplaat (of 2 vlaai vormen of springvormen) met vetvrij papier beleggen en hierop het mengsel gieten.
Daarna de droge ingrediënten mengen en erover verdelen nl:
100 gr. geraspte kokos
100 gr, suiker
1 pakje vanillesuiker
Afbakken:
20/ 25 minuten afbakken op 180 graden totdat kokos mooi lichtbruin is.
Heet uit de oven 1 pakje slagroom in kleine straaltjes over de koek gieten.
Deze ongeslagen slagroom wordt heet in het gebak opgenomen en krijgt zo een smeuïge smaak.
Eventueel afwerken met gesmolten chocolade om het Bounty effect , te krijgen.
Dep een dessert lepel in de gesmolten chocolade en verdeel dit in alle richtingen in dunne straaltjes op het gebak.
Succes ermee