ZONDAG 8 mei

11:00 u / Wo höbbe veer 't euver

Wederom hebben wij verschillende gasten uitgenodigd voor deze nieuwe aflevering van WHVTE.

REMCO VRINZEN, CHAZ THOOLEN en PATRICK JORIS zijn de jongste raadsleden in onze gemeente. Wat is hun motivatie en wat willen ze bereiken?

In NP De Meinweg `Nieuwe Stijl´ moet de bedrijfsvoering van de agrarische bedrijven vooral ten dienste staan van de natuur en de biodiversiteit. Dit betekent dat bedrijven moeten omvormen naar natuurinclusieve landbouwbedrijven. FRANS BLEZER, Natuurrijk Limburg, komt uitleggen wat `natuurinclusief´ boeren is.

Postert Laef organiseert 3 en 4 juni een geheel nieuw supergaaf tentfeest in Posterholt. MARJOLEIN SCHMITZ en PASJA DRESKEN weten alles over dit Posterholts festivalletje, zoals de organisatie het zelf noemt.

Deze uitzending wordt gepresenteerd door HELGA JANSSEN.

REAGEREN?

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ZIGGO KANAAL 41

Ons programma is te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.OR6.nl