Wo höbbe veer 't euver | Afl. 85 | Zondag 20 november

Komende zondag 20 november (en maandag en dinsdag in de herhalingen) kunt u kijken naar een nieuwe aflevering van WHVTE. Ditmaal gepresenteerd door Chris Trines. Dit zijn de onderwerpen die we voor u hebben:

MATH DE PONTI is te gast om te vertellen over de nieuwe aflevering van OP PAD MET MATH die binnenkort te zien is. Ditmaal 'een grensoverschrijdende ontdekkingstocht' rondom de Rode Beek en St. Ludwig.

CARMEN HEEMELS van KunstSalon Daelenbroeck vertet over de expositie met het thema FAMILIE. Kinderen uit Nederland en Iran hebben kunstwerkjes gemaakt op basis van dit thema. De werkjes worden voor € 30,00/stuk verkocht. De opbrengst gaat naar kinderen in Iran die het financieel moeilijk hebben.

WIM TEGELS en wethouder JACQUELINE WESTHELLE-AELEN zijn te gast om te vertellen over het initiatief voor de HOOGWATERWACHT in Vlodrop en om te reageren op het krantenartikel van deze week over INUNDATIEGEBIEDEN in Vlodrop.

Singer-Songwriter MARION STEEGHS is te gast in de studio met haar debuutalbum 'NACHTVOGEL'. Een bijzonder persoonlijk album van deze uit 'America' komende zangeres. Wij hebben de primeur van de nieuwe clip van het nummer 'NEET DAOR'.

MARIJ PALMEN en MIEKE SCHOTEMEIJER van de stichting Activiteiten De Beuk. komen vertellen over de kerstmarkt die op 3 december wordt georganiseerd. Ieder jaar gaat de opbrengst naar een goed doel, ditmaal zijn dat de Kinderboerderij St. Odiliënberg en het Toon Hermanshuis in Roermond.

Muziek komt er ook van de groep DON KIESJOT. ZIj laten zien hoe ze worstelen met het schrijven van een nieuw LVK-leedje.

Ook de rubriek EFFE DR OET met activiteitentips uit de regio en het METEO ROERSTREEK WEER ontbreken komende zondag niet.

WHVTE is live te zien op zondag tussen 11 en 12 uur op TV en deze FB-pagina. Dit via ZIGGO kanaal 41 en KPN/XS4ALL kanaal 1507. Het programma wordt herhaald om 15 / 18 en 21 uur. Ook maandag en dinsdag kunt u naar een herhaling kijken om 11 uur en genoemde tijdstippen. Terugkijken kan ook via de website OR6.nl

Wilt u reageren? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook tips voor EFFE DR OET kunt u naar dit adres sturen graag met vermelding EFFE.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 86| Zondag 4 december...
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 84 | Zondag 13 novemb...