Wo höbbe veer 't euver | Afl. 79 | zondag 09 oktober 2022

Komende zondag weer een nieuwe gevarieerde aflevering van WHVTE. Gepresenteerd door JAN RAMAKERS ditmaal. Welke onderwerpen komen er aan bod?

MARC HEEMELS vertelt over zijn initiatief om een Melick Laesplenkske te ontwikkelen;

#Tonengels (TON ENGELS) is vandaag de rode draad door de uitzending. Dit naar aanleiding van het verschijnen van zijn nieuwe CD 'Noeit mier werke! Ton toont zijn clip, treedt 2x live op en praat met Jan.

Onlangs verscheen er een prachtig boek over Vastelaovesbeelde in Limburg (Van Eijsde tot de Mookerhei). Initiatiefnemers LEON HAMANS en HANS SIMONS komen het boek presenteren.

In EFFE DR OET weer enkele tips voor leuke activiteiten die de komende week plaatsvinden in de Roerstreek.

De #ecicultuurfabriek bestaat 10 jaar. Wij spraken met directeur MARGO DE KOCK en hoofd educatie RUTH HOUKES over de cultuurfabriek met haar vele mogelijkheden. Maandelijks zijn er in het nieuwe jaar 'golden tickets' voor voorstellingen te winnen tijdens dit jubileum. Je leest er alles over op de website.

De in heel Limburg 'wereldberoemde' groep GIRLS WALK BY presenteert binnenkort in La Rochelle in Roggel een CD-box met muziek van hun eerdere LP's. Alles digitaal geremasterd. Carmen Nazarski sprak met GÉ REINDERS en JULIEN van de LOO. Een deel van dit interview kun je vandaag zien. Het volledig interview kun je bekijken via de website van omroep ML5.

En zoals iedere aflevering sluiten we ook deze weer af met het het weerbericht van METEOROERSTREEK voor de komende dagen, samengesteld door BEN EFFING.

Het programma is te zien tussen 11 en 12 uur. Het wordt herhaald om 13 - 15 - 18 en 21 uur. Ook op maandag en dinsdag. Kijken kan via ZIGGO kanaal 41 en KPN en/of XS4ALL kanaal 1507. Maar ook via onze website en FB pagina.

Vragen en/of reageren? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Wo höbbe veer ´t euver | AFL 80 | Zondag 16 oktobe...
WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 78 | Zondag 25 septem...