Komende zondag is weer 'Wo höbbe veer 't euver-zondag'. Ditmaal neemt DORIEN VAN MEEL je mee door het programma. Wat gaan we allemaal doen?

We maakten een reportage met 'Heel Holland Bakt' CAS WOLTERS in zijn bakhal in Lerop. Wat doet hij daar precies en kan iedereen bakken?

Op 23 mei opent het LEEFSTIJLCAFÉ in Melick. Met wethouder LOES VESTJENS praten we over dit initiatief en over het belang ervan.

ANJA TWISS is druk doende met de oprichting van een SPEELGOEDBANK in Roerdalen. Hoe loopt het? Is er nog speelgoed nodig? Hoe gaat het in zijn werk en waar? U hoort het in ons programma.

STEFAN ENGELS komt ons warm maken voor de ROMMELROUTE MELICK die op 29 mei as. plaatsvindt.

MARLEEN HANSEN heeft een nieuwe prachtige EXPOSITIE geopend. Natuurlijk waren Freek en Har daarbij om een impressie voor je te maken.

Je ziet, volop variatie wederom in WHVTE komende zondag. Kijk je ook weer? Dan tot zondag om 11:00 uur! Kijken kan via ZIGGO kanaal 41, deze FB pagina en via onze website. Ook kunt u hier het programma terugkijken.Heb je tips of suggesties voor onze uitzending? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.