Uitzending zondag 28 november 2021

Komende zondag, 28 november, bij OR6 geen aflevering van 'Wo höbbe veer 't Euver'. Maar niet getreurd, wij hebben nog het volgende in petto. Tussen 11.00 en 12.00 uur kun je het volgende verwachten:

Op pad met Math
In het kader van OP PAD MET MATH volgen we Math de Ponti, die ons meeneemt naar het Kruiswegpark in Roermond. Math laat de processieweg zien met de mooie buitenschilderijen van Albin Windhausen. Maar ook de Kruisweg met de staties die door Karel Lücker zijn gemaakt. Met de kleinzoon van Karel, Carl bekijken ze enkele staties en doet Carl een verrassende onthulling. Natuurlijk ook uitgebreid aandacht voor de flora en fauna van dit inmiddels ruim 90 jaar oude park.

Het Bleujend Bömke
Onze razende reporter LIAN SONNTAG heeft een reportage gemaakt over de uitreiking van het Bleujend Bömke aan Hanneke Drohm.Deze prijs (van Stichting Kernoverleg Natuurlijk! Postert) wordt uitgereikt aan een inwoner van Posterholt die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor een stukje vernieuwing en verbinding in de Posterse samenleving.

Christmas and Vintage Fair
Op 20 en 21 november vond in Herkenbosch de Christmas and Vintage Fair plaats. LIAN SONNTAG was er uiteraard bij.

'Wied es de Windj'
Liefhebbers van (Limburgse) muziek opgelet! We kijken in deze uitzending alvast kort vooruit naar de nieuwe editie van 'Wied es de Windj'.

' t Kaokpuntj'
Ook lichten we alvast een tipje van de sluier voor de komende aflevering van ' t Kaokpuntj'. Dat wordt smullen….

Reageren?
Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons programma is te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.OR6.nl 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / 11.00u / zondag 5 december / Wo höbbe ve...
OPROEP / OPROEP / OPROEP