OR6 / zondag 24 april 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe veer ´t euve

JAN RAMAKERS is vandaag de gastheer in weer een nieuwe aflevering van "Wo höbbe veer ´t euver. Vandaag een drietal onderwerpen.

De bekende Bigband Boesten bestaat 40 jaar. Te gast zijn HUB BOESTEN en ROEL MOORS. Jan praat met hen over het jubileum en de aanstaande optredens in Roermond en Posterholt.

Zijn tweede gast is CHRIS VAN GOCH. Chris wil een Shantykoor oprichten en is op zoek naar mannen die in dit koor willen zingen. Dus: heren met zangtalent zitten zondag op het puntje van hun stoel!

Tot slot kijkt Jan alvast vooruit op de première van de documentaire over het leven van onze bekende Herkenbosscher dorpsgenoot (Dr.) Hubert Biermans (1864 – 1953), deze is op 30 april aanstaande. Jan sprak hierover met pastoor JOS L'ORTYE.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Koninklijke onderscheiding voor twee OR6 vrijwilli...
Ut KaokPunt afl 1 pompoen pasteitjes
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 30 januari 2023