De zomervakantie van OR6 zit er weer op. Met nieuwe energie gaan we jullie weer mooie programma's voorschotelen. Zoals aanstaande zondag een nieuwe aflevering van 'Wo höbbe veer ´t euver' met presentator Chris Trines. Maar daarover later meer.

Ook na de zomervakantie is er weer iedere donderdag t/m zaterdag een door-de-weekprogrammering bij omroep OR6. Vast onderdeel zijn de actualiteiten die door onze razende reporter Lian Sonntag worden opgenomen. Deze keer:

  • Een Middeleeuws feest bij het kasteel in Montfort, dat op 23 en 24 juli j.l. werd gehouden. Met een groot kampement, ruitertoernooi, veldslag, kanonnen, zwaardvechters, boogschutters, troubadours en meer. En uiteraard met heerlijke dranken en spijzen.
  • Een fotoreportage over de Roer. Met waterstanden die we in dezelfde periode in 2021 niet voor mogelijk hadden gehouden….
  • De start van de jaarlijkse Fietsvierdaagse in Roerdalen, die voor het eerst sinds twee jaar weer gehouden werd.
  • Een pop up terras bij Hoeve Moorsel ter gelegenheid van het Limburg Festival.

De programma's van omroep OR6 worden uitgezonden via ZIGGO kanaal 41, KPN en Xs4all beide kanaal 1507. Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.