OR6 verkiezingsdebat / zondag 13 maart 2022 / 11.00 uur

 Weet jij al op wie je gaat stemmen bij de komende gemeenteraadsverkiezingen? Of twijfel je nog? Misschien ben je benieuwd naar de standpunten van de verschillende politieke partijen.

In dat geval zit je bij OR6 goed op zondag 13 maart a.s. Vanaf 11.00 uur organiseren wij dan namelijk het traditionele verkiezingsdebat tussen de lijsttrekkers van de vijf deelnemende partijen.

In het gemeentehuis van Roerdalen zijn HELGA JANSSEN en JAN RAMAKERS dan de gespreksleiders. Het debat duurt tot ongeveer 12.30 uur en is live te volgen op OR6 (via Ziggo digitaal kanaal 41 en via onze website OR6.nl en Facebookpagina).

De lijsttrekkers die aan het debat deelnemen zijn WILLEM VAN POL (lijst Roerstreek lokaal),FRANK DEMARTEAU (lijst CDA Roerdalen), JAN SMITS (lijst Democraten Roerdalen), MARJO THEVISSEN (lijst Ons Roerdalen) en MIEKE SCHOTEMEIJER (lijst PvdA – GroenLinks).

Helga en Jan gaan met hen in gesprek over de volgende onderwerpen:

  • Financiën
  • Betrokkenheid van burgers
  • Leefbaarheid
  • Wonen
  • Duurzaamheid

Vanaf 10.30 uur laten we overigens filmpjes zien van alle deelnemende partijen. Deze zijn in opdracht van OR6 gemaakt, en geven alvast een eerste indruk van de standpunten van de diverse partijen. Een opwarmer dus voor het debat, dan om 11.00 uur begint.

Je kunt het debat thuis live volgen bij OR6. Maar misschien wil je liever zelf aanwezig zijn in het gemeentehuis? Dat kan, maar zorg dan dat je op tijd bent, want vol-is-vol. Hou er rekening mee dat er opnames worden gemaakt voor OR6.

Alles gemist? Geen probleem, de uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.or6.nl.

Verkiezingsavond
De gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op woensdag 16 maart. Op 14 en 15 maart kan er al gestemd worden in een beperkt aantal stembureaus, zie hiervoor de verkiezingskrant van de gemeente. Op woensdagavond, 16 maart, zendt OR6 de verkiezingsavond live uit vanuit het gemeentehuis. We beginnen om 20.00 uur, met de uitslagen, reportages vanuit de stembureaus, reacties en analyses, live muziek en uiteraard de eerste reacties van de verschillende lijsttrekkers. Kijken dus, via Ziggo digitaal kanaal 41 en via onze website OR6.nl en onze Facebookpagina.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Terugblik verkiezingsdebat OR6 13 maart 2022
OR6 / zondag 6 maart 2022 / 11.00 uur