Koninklijke onderscheiding voor twee OR6 vrijwilligers

Wat een feest! Hoe vaak maak je mee dat twee medewerkers van dezelfde omroep op één dag een koninklijke onderscheiding krijgen? Welnu, vandaag is dat gebeurd. Zowel Chris Trines als Frits Smeets, beide als vrijwilliger verbonden aan OR6, mogen zich vanaf nu lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Chris en Frits, van harte gefeliciteerd namens bestuur en medewerkers van OR6.

Chris, die in Roermond woonachtig is, werd vanochtend verrast door burgemeester Rianne Donders - de Leest. Met in haar kielzog diverse cameramensen en fotografen overhandigde zij Chris de versierselen die bij deze onderscheiding horen. Vooral de inzet van Chris voor het dialect en dialectmuziek waren redenen om hem voor deze onderscheiding voor te dragen.

Frits was met een smoes naar kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch gelokt. Tot zijn grote verrassing werd niet zijn zwager, maar hijzelf naar voren geroepen door burgemeester Monique de Boer. Zij benoemde hem tot lid in de Orde van Oranje-Nassau, met name voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger binnen OR6.

Chris en Frits, het is jullie van harte gegund! We hopen nog vele jaren met jullie als vrijwilliger binnen OR6 te mogen werken.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / zondag 1 mei 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe vee...
OR6 / zondag 24 april 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe ...