OR6 / 11.00u / zondag 5 december / Wo höbbe veer ´t euver

Aanstaande zondag kunnen we natuurlijk maar één speciale studiogast hebben: Sinterklaas! Op zijn verjaardag gaat hij in gesprek met DORIEN VAN MEEL en verschillende kinderen. In totaal 15 kinderen reageerden op onze oproep om iets speciaals met ons te delen. Dat hebben we geweten: dansen, zingen, trompet spelen, trommelen en foto's van bijzondere hobby's. Dit komt allemaal voorbij in deze speciale uitzending.

Ook onze razende reporter LIAN SONNTAG is in Sint-sferen. Zij doet verslag van de Sinterklaas puzzeltocht in Posterholt en een originele Sinterklaas drive in bij voetbalvereniging Oranje Blauw '15 , eveneens in Posterholt.

IRENEBRUYNINCKX is bekend als schrijfster en verhalen vertelster. In deze aflevering vertelt ze (heel toepasselijk) het verhaal 'Het pakje van de Sint'. Wil je meer weten over Irene? Kijk dan hier: https://www.schrijfling.nl

In onze rubriek ' t Kaokpuntj' laten CARIN SMEETS en MIA SEVERINS-JANSSEN zien hoe je een heerlijke rumpudding kunt maken.En kookvrienden, misschien een idee voor het komende kerstdiner?

De nieuwe editie van `Wied es de windj´ laat je kennis maken met de muziek van Mieke Crins, Gerard Sars, Janneke Meessen, Geert Keijsers en Martin Hurkens.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Sinterklaas uitzending 5 december 2021
Uitzending zondag 28 november 2021
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 30 januari 2023