OR6 / 11.00u / 19 december / Speciale uitzending or6

Vandaag een speciale uitzending met enkele verrassende onderdelen.

Om te beginnen: 'KAOKPUNTJ ONGER DE KERSBOUM' waarin Carin Smeets en Margriet Lariek ons meenemen in de voorbereidingen voor een bijzonder kerstdiner.

De nieuwe editie van `WIED ES DE WINDJ´ laat je kennis maken met de muziek van Gerard Sars, Barbara Sars, Pastoor L'Ortye, Janneke Meessen, Geert Keijsers, Vocal Groep Difference en het Gemengd Koor Beesel.

In het kader van OP PAD MET MATH volgen we nogmaals Math de Ponti, die ons meeneemt naar het Kruiswegpark in Roermond.

IRENE BRUYNINCKX (schippersvrouw en schrijfster) vertelt een bijzonder kerstverhaal. Kijk voor meer informatie op https://schrijfling.nl/

Onze razende reporter LIAN SONNTAG laat ons meegenieten van een heuse Drive-thru. Deze werden georganiseerd in Bosscherhof in Herkenbosch en Bergh in St. Odiliënberg. Op deze manier worden de medewerkers en vrijwilligers van deze verzorgingstehuizen extra in het zonnetje gezet. Lian was met de camera aanwezig in Herkenbosch.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website.

Wil je meer weten over onze programmering op de komende feestdagen? Kijk dan op onze website www.or6.nl

Bestuur en redactie van or6 wenst iedereen bijzonder fijne feestdagen. Blijf gezond! 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / 11.00u / 25 - 26 – 27 december / Kerstuitzen...
OR6 / 11.00u / 12 december / Wo höbbe veer ´t euve...