OR6 / zondag 16 januari 2022 / 11.00 uur / Wo höbbe veer ´t euver

Vandaag is JULIAN DE BOCK jullie gastheer.

In april is het 30 jaar geleden dat Midden-Limburg (maar zeker ook Roerdalen) getroffen werd door een aardbeving. Julian praat hierover met JAN SCHREURS uit Herkenbosch. Hij is bezig met een verhaal over de aardbeving, en wat dit betekende voor de bewoners. Omdat hij destijds zelf niet in Herkenbosch woonde, is hij op zoek naar fotomateriaal over de aardbeving. Julian praat hierover met Jan, samen kijken ze naar historische filmbeelden van de bekende Koos Postema. Wellicht kunnen sommige kijkers zich nog herinneren hoe Postema achter op de fiets bij de toenmalige pastoor Arts poolshoogte kwam nemen!

De tweede gast is HANNEKE DROHM uit Posterholt. Hanneke heeft het initiatief genomen om een kinderkrant uit te geven in Roermond en Roerdalen. Een behoorlijke klus, maar het ziet ernaar uit dat de eerste editie in april verschijnt. Natuurlijk wil Julian hier het fijne van weten! Kijk voor meer informatie op de FB-pagina van Hanneke: https://www.facebook.com/hanneke.drohm

In een nieuwe aflevering van 'KAOKPUNTJ' laten Carin Smeets en Margriet Lariek ons kennismaken met Limburgse gehaktballetjes.

`WIED ES DE WINDJ´ brengt ons alvast in vastelaoves sfeer: geniet van de muziek van Don Kiesjot, Marleen Mols en Nomi Stern.

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier. Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze programma´s zijn te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebookpagina. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op deze website.

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

OR6 / zondag 23 januari 2022 / 11.00 uur / Wo höbb...
OR6 / Zondag 9 januari / 11:00 u / Wo höbbe veer '...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 30 januari 2023