Lokale omroep voor de Roerstreek

WO HÖBBE VEER 'T EUVER | AFL 126| Zondag 3 maart 2024

Het is zondag 3 maart 2024, vandaag weer een nieuwe aflevering van "Wo höbbe veer 't euver". Vandaag is JAN RAMAKERS jullie gastheer. Wat kun je verwachten?

E-waste race
In maart organiseert RD Maasland samen met de gemeenten Leudal, Maasgouw en Roerdalen de E-waste Race. Een leuke wedstrijd voor basisscholen waarbij leerlingen zoveel mogelijk elektronisch afval bij mensen uit de buurt ophalen. Basisschool St. Martinus uit Vlodrop doet mee. Op 28 februari was de aftrap in de school. Evelien Evers, Jonas Mulders en Victoria Kowalewicz komen in de studio en vertellen erover.

Toneel
Toneelclubs Montfort (10 jaar) en St. Joost (40 jaar) vieren dit jaar allebei een jubileum en gaan een gezamenlijke productie uitvoeren op 3 verschillende locaties. Daniëlle Goldstijn en Marion Creemers vertellen erover.

Energiecoach
Wat doet een energiecoach en werkt het??? Jan praat erover met Sem Litjens en John van Broeckhuijsen

Vogels in Roerdalen
Naar aanleiding van de hausse omtrent de webcams in de vogelkastjes de vraag: Hoe is het met het (roof)vogelbestand in Roerdalen gesteld?? Expert bij uitstek op dit gebied, Henk Beckers, geeft tekst en uitleg!

Natuurlijk ook in deze aflevering weer activiteitentips in EFFE D'R OET en het METEO Roerstreek weerbericht. Aansluitend een aflevering van 't Kaokpuntj, met deze keer een cocktail van venkelmousse. Smakelijk!

Kijken kan live op zondag tussen 11 en 12 u. of om 15, 18 en 21 uur. Op maandag t/m woensdag kun je kijken om 09, 12, 15, 18 en 21 uur. Dit via ZIGGO kanaal 41 (Midden-Limburg) of KPN/XS4ALL kanaal 1507 (Deel Roerstreek). Maar (terug)kijken kan ook via dit FB kanaal en via onze website or6.nl.

Reageren kan via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Heel Heerlen Graaft: 8500 Romeinse vondsten
Maastrichtse basketbalclub neemt maatregelen na mi...