11.00u | ZONDAG 31 OKTOBER | Wo höbbe veer 't euver

Deze zondag schuiven bij Helga Janssen weer diverse gasten aan in ons programma 'Wo höbbe veer 't euver'.

Heeft u het krantenartikel ook gelezen?`Gemeente Roerdalen denkt dat in de toekomst minder huizen nodig zijn´.Op dit moment is de huizenmarkt in Nederland en ook in Roerdalen een overspannen markt, er zijn bijna geen huizen te koop of te huren.Te gast is wethouder Jan Smits om uitleg te geven.

Tevens zal de wethouder de begroting 2022 - 2025 toelichten. Hoe zitten we bij kas? En welke koers wordt voor de komende jaren uitgezet?

Zowel de Sint Matinusschool als de Roerhal in Vlodrop zijn aan vervanging toe. Op de plaats van de Roerhal worden onder andere een nieuwe school en sportzaal gebouwd. Althans dat zijn de plannen. Margo Coenen, namens de Sint Martinusschool, en Etienne Mulders, namens Veer zeen Vlorp, komen de plannen toelichten.

12:00 uur | WIED ES DE WINDJ | Seizoen 2 Deel 6

Het team van OR6 wenst je veel kijkplezier.

Wil je reageren op de uitzendingen of zelf eens te gast zijn, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons programma is te zien via Ziggo digitaal kanaal 41 en live te volgen via onze website OR6.nl en Facebook. De uitzending is op een later tijdstip terug te kijken op onze website www.OR6.nl

11.00u | ZONDAG 07 NOVEMBER | Wo höbbe veer 't euv...
11.00u I 24 oktober I Wo höbbe veer ´t euver
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 06 december 2021

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to http://or6.nl/